Wie is Patrick Nijhoff?

Logische vraag, want voor je met een professional in zee gaat, wil je weten wat deze in huis heeft.
Als gedreven organisatieontwikkelaar, coach en trainer help ik professionals en bedrijven om duurzaam succesvol te zijn. En er is er één vraag die mij enorm intrigeert:

Wat maakt bedrijven succesvol en hoe kunnen Finance en HR daar positief aan bijdragen?

Mijn kracht ligt in het vanuit een helicopterview kijken naar wat er speelt, waar het speelt en waarom het speelt. Vervolgens komen daar concrete doelen en acties uit voort. Ik geloof daarbij dat inzicht het startpunt is van groei, succes en écht future proof zijn.

Ik werk graag in een energieke omgeving in een gelijkwaardige relatie met klanten, waarbij ieder de eigen ervaring en expertise inbrengt. Ik geloof niet in adviseurs die overal verstand van hebben. Daarom halen we er soms experts uit mijn of uw netwerk bij als dat nodig is.

En Future Factors?

Met Future Factors werk ik al 25 jaar voor nationaal en internationaal opererende bedrijven in allerlei sectoren. Met mijn 360° visie op organiseren én ondernemen help ik ze wendbaar te blijven.
Samen bekijken we aan welke knoppen we moeten draaien om future proof te blijven in een snel veranderende en digitaliserende wereld. Zo zijn ze niet alleen vandaag maar ook morgen relevant.

Dit proces vereist een gezonde dosis lef. Lef om in de spiegel te kijken, om ambitieuze doelen te stellen, om de organisatie en haar functioneren van een afstandje te bekijken en om echt te luisteren naar de verhalen van medewerkers, klanten en andere stakeholders. Om vervolgens concreet over te gaan tot doelgerichte acties.

Waar ik u met Future Factors bij kan helpen?

Ik help directeuren, managers en hun teams met de uitdagingen die zij hebben bij hun (groei)ambities. En dat is moeilijk, want hier heb ik zelf soms ook slapeloze nachten van gehad.
Dit zijn de thema’s waarbij Future Factors hulp kan bieden:

  • missie en visie
  • managementteamontwikkeling
  • een sterke interne organisatie
  • finance transformation
  • war on talent-uitdagingen
  • talentontwikkeling

Als trainer en coach ga ik met bedrijven en hun professionals aan de slag vanuit een belangrijk inzicht: ontwikkeling wordt vaak bemoeilijkt doordat mensen simpelweg elkaars ‘taal’ niet spreken en daardoor niet op dezelfde golflengte zitten. Storylistening en storytelling kunnen dat patroon doorbreken.

Start vandaag nog met het Future Proof maken van uw bedrijf envraag een gratis (groei) adviesgesprek & quickscan aan

Met de Early Indicator als quickscan krijgt u inzicht in de professionaliteit en kwaliteit van uw managementproces

Nu aanvragen

Partners en certificaten

De sleutel tot succes ligt in samenwerking en het bundelen van een verscheidenheid aan ervaring en expertise. Daarom sta ik met waardevolle partnerschappen en erkende certificeringen voor u klaar om de (groei)ambities waar te maken.

Start vandaag nog met het Future Proof maken van uw bedrijf